Veel gestelde vragen

Is de vloer van de stalling verhard?

Ja, de stalling heeft een geasfalteerde vloer.

Zit er een maximum aan het ophalen van de caravan/vouwwagen e.d.?

Nee, dat mag zo vaak u wenst.

Mag ik mijn caravan wassen op het terrein?

Nee, wassen is niet toegestaan. Dit is vanwege milieuregels, waar wij ons aan dienen te houden.

Kan ik mijn caravan ook ’s nachts ophalen of terugbrengen?

Ja, u kunt met de sleutel 24 uur per dag en 365 dagen per jaar het terrein betreden.

Kan ik de caravan ook per mail reserveren voor ophalen?

Nee, u kunt de caravan alleen via de ophaalknop op de website of per telefoon reserveren.

Ik heb geen bevestiging ontvangen na het invullen van het contactformulier.

Het is goed mogelijk dat deze bevestiging in uw spambox terecht is gekomen. Als u ons e-mailadres in uw contactgegevens opslaat, dan zullen onze berichten niet meer in uw spambox terechtkomen. Mocht dit niet zo zijn, dan is het wellicht een typefout in uw e-mailadres.

Ik heb schade aan mijn caravan vanuit de stalling

Indien wij schade rijden aan uw caravan melden wij dit direct aan u. Mocht het zo zijn dat u schade heeft wat wij niet aan u gemeld hebben, dan doen wij altijd onze best om te kijken of deze schade inderdaad bij ons kan gebeurd zijn. Wij weten het schadebeeld van schade’s die bij ons kunnen voorkomen.  Helaas hebben wij geen toezicht op wat er op ons plein gebeurd, hierdoor blijft de oorzaak vaak in het gewisse. Wij proberen wel elke klacht met zorg te behandelen.